Onze huidige sponsoren zijn:

Albert Heijn Den Dolder

 

 

Wordt ook sponsor van de Kunstroute Zeist!

Kunst Rondom Den Dolder en de Zeister Atelierroute gaan samen verder als Kunstroute Zeist.

Elk jaar in september en oktober zijn deze 2 kunstroutes drukbezochte kunstevenementen in onze regio.

Er nemen per route zo’n 40 kunstenaars deel op verschillende locaties met een bezoekersaantal tussen de 30 en 100 bezoekers per locatie per dag.

De website heeft zo’n 16.000 bezichtigingen in de maanden voor en tijdens de kunstroutes, per dag zijn dat er gemiddeld 175.

Dit alles wordt georganiseerd en gerealiseerd dankzij de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers, deelnemers en sponsoren!

 

Uiteraard is voor deze activiteiten geld nodig. Wij vragen van de deelnemende kunstenaars een vast bedrag en we ontvangen van

Stichting Cultuur Zeist een deel subsidie voor culturele evenementen. Dit bedrag is echter niet genoeg om de kosten te dekken.

 

Wij zijn u dan ook zeer erkentelijk wanneer u de Kunstroute financieel wilt ondersteunen zodat wij het wederom tot een succes kunnen maken.

Het is voor u een mooie kans om uw naamsbekendheid te vergroten met een vermelding of advertentie in het boekje en op onze website.

Dit jaar is het bereik nog groter wegens het samengaan van de 2 kunstroutes in één publicatie, een mooi routeboekje met plattegrond en alle kunstenaars en ateliers erin.

 

U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden om de Kunstroute te sponsoren:

1. LOGO Voor € 50,- krijgt u een naamsvermelding in het boekje en uw logo met link op de website.

2. ADVERTENTIE: Voor € 125 krijgt u een logo-advertentie (1/4 pagina) in het boekje en uw naam/ logo op de website (met link).

3. SPONSOR: Voor € 250 bent u Sponsor van de Kunstroute Zeist met een advertentie (halve pagina) in het boekje en uw naam/ logo op de website (met link).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: contact@kunstroutezeist.nl