DEELNEMEN

AANMELDFORMULIER

Gebruik dit formulier voor individuele inschrijving. Exposeer je met meerdere in één ruimte, dan moet iedereen zich individueel inschrijven (en betalen). Wil je een groepsprofiel neem dan contact met ons op via contact@kunstroutezeist.nl

Om je kunstenaarsprofiel compleet te maken vragen we je hieronder je gegevens in te vullen. Lees de informatie zorgvuldig na, want deze gegevens worden later gebruikt in de route flyer en op de website. Vergeet niet als je alles hebt ingevuld op “verstuur” te drukken.

Krijg je een foutmelding dan heb je of te veel woorden gebruikt in je profiel (max 250) of je foto’s voldoen niet aan de vereisten. Lukt het dan nog niet neem dan contact op met contact@kunstroutezeist.nl

Je deelname is definitief als je betaling binnen is bij Cultuur Zeist. Cultuur Zeist is bezig om de link aan te maken, maar dit is helaas nog niet gelukt. Volgende week krijg je daarom van ons een link per mail, om je betaling te doen.

De velden met een * zijn verplicht de overige velden zijn optioneel.

Gegevens voor je kunstenaarsprofiel

  • Gebruik als bestandsnaam je naam. Maximale upload van 2 MB per foto of 850 x 850 pixels in .jpg, .gif of .png. Upload minimaal 1 vierkante foto, deze wordt gebruikt in het overzicht en in plattegrond folder.
  • Bijna klaar! Je inschrijving is definitief na betaling voor deelname, dit gaat via ticketkantoor.nl. Onder dit formulier vindt je de link naar de betaallink.
 

Verificatie

BIJNA KLAAR!

Je deelname is definitief als je betaling binnen is bij Cultuur Zeist. Hieronder de link naar de website van ticketkantoor.nl. Daar koop je een “kaartje” om je betaling in orde te maken. Je krijgt van Cultuur Zeist de bevestiging van je betaling.

DIGITALE POSTER

Download hieronder alvast de digitale poster! Hang hem op een zichtbare plek op je raam of gebruik hem voor een uitnodiging, op social media en op je website. Er komt ook een gedrukt exemplaar, die zullen tegelijk met de plattegrond folder (1 september) beschikbaar zijn.