DEELNEMEN

Ben je kunstenaar en wil je deelnemen aan de Kunstroute Zeist? Lees dan hieronder alles wat je moet weten.

Als deelnemer van Kunstroute Zeist sta je het gehele jaar als kunstenaar in de belangstelling. Je staat als deelnemer ook gepresenteerd op onze website met een eigen kunstenaarsprofiel. Met de vermelding van je eigen website en social media accounts ben je vervolgens goed vindbaar voor belangstellenden.

Kunstroute Zeist deelt regelmatig werken van en informatie over haar deelnemers op haar eigen Facebook account en in de nieuwsbrief. En wie weet nodigen we je wel uit voor een interview.

Voor je je opgeeft voor deelname is het belangrijk van de volgende zaken op de hoogte te zijn. Dan weet je waar je aan toe bent.

WAT WE VAN JOU VRAGEN

 • Je bent woonachtig of hebt een atelier in de plaatsen: Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide of Zeist.
 • Je maakt autonome beeldende kunst. Denk aan schilderijen, fotografie, 3D objecten en/ of installaties. Twijfel je of je werk hiertoe behoord? Neem dan contact met ons op contact@kunstroutezeist.nl
 • Je hebt een professionele kunstopleiding gevolgd of aantoonbare ervaring als autodidact, zoals deelname aan tentoonstellingen, particuliere opleidingen, lidmaatschap van een kunstenaarscollectief of lidmaatschap beroepsvereniging.
 • Je moet zelf een locatie zoeken om tijdens het Kunstroute je werk te exposeren.
 • Als organisatie trekken we alles uit de kast om de Kunstroute en onze deelnemers zo goed mogelijk in de spotlight te zetten. Dit werkt natuurlijk twee kanten op: onze inspanning werpt nóg meer vruchten af als jij dezelfde proactieve houding aanneemt ten aanzien van je deelname.
 • Na de ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief. Daarna hebben we van jou op tijd de gegevens voor je kunstenaarsprofiel nodig. Zorg ervoor dat we je gegevens binnen hebben voor 1 juni. 

DEELNEMEN

Inschrijven kost slechts € 40. Exposeer je met meerdere in één ruimte/ gebouw, dan moet iedereen zich individueel inschrijven. Hiervoor krijg je het volgende:

 • Je eigen kunstenaarsprofiel met 3 afbeeldingen en een biografie van circa 250 woorden, voor de periode van 1 jaar.
 • De mogelijkheid persberichten aan te leveren met betrekking tot eigen exposities in de gemeente Zeist en omstreken voor de Kunstroute Zeist Agenda voor de periode van 1 jaar.
 • Aandacht voor je tentoonstelling via onze facebook pagina voor de periode van 1 jaar.
 • Deelname aan het Kunstroute-weekeinde in het 2de weekeinde van oktober.
 • Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om in het 1ste weekend van oktober deel te nemen aan de overzichtstentoonstelling.
 • Vermelding op de plattegrond folder van de Kunstroute.
 • Promotionele middelen ter ondersteuning van je zichtbaarheid tijdens het Kunstroute-weekeinde. 
 • Brede publicitaire aandacht voor het Kunstroute-weekeinde in diverse media en in het straatbeeld.

AANMELDFORMULIER

Voor 2023 is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de kunstroute. Vanaf 15 april 2024 is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de kunstroute in de gemeente Zeist.

POSTER DOWNLOADEN

VOOR IN JE AGENDA!

Vanaf 1 juni 2023 Je ontvangt een mail voor het uploaden van je gegevens voor je kunstenaarsprofiel

1 augustus 2023 Deelnemende kunstenaars van 2023 staan op de website

Vanaf 1 september 2023 Plattegrond folders beschikbaar

30 september & 1 oktober 2023 Overzichtstentoonstelling in de Torenlaan Theater

7 & 8 oktober 2023 Kunstroute-weekeind: Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.