Siona Snel

Siona Snel tekent en schildert al zo lang ze zich kan herinneren. Naast het kunstenaarschap heeft ze een achtergrond in grafische en interieur vormgeving. Ze heeft mede daardoor een sterk gevoel voor kleur, textuur en vorm ontwikkeld.

“Schilderen is voor mij een manier om de essentie van het leven te vangen. Ik wil de kijker graag meenemen in een wereld van schoonheid en verwondering. In mijn werk gebruik ik daarom altijd vormen van toeval. Het leven is immers ook niet voorspelbaar of te plannen.”

Het onverwachte geeft een extra dimensie aan haar werk net als de textuur die ze toevoegt. Ze gebruikt hiervoor afgedankte en natuurlijke materialen. Ook het gebruik van water is een vast gegeven in haar schilderijen. Ook hier weer het onvoorspelbare. Siona bouwt haar werken op in vele transparante lagen verf. Daarmee vangt ze het licht en omarmt ze de donkerte in haar werk.

Het werk van Siona is regelmatig te zien tijdens exposities en beurzen en wordt gewaardeerd door haar natuurlijke toepassingen en originaliteit. Naast haar schilderijen geeft ze ook mixed media schildercursussen en workshops.

Steynlaan 32 | Zeist

info@sionasnel.com